Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-29-2010, 06:12 PM
Big Crouton Big Crouton is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 107
Default Is there a program that will tell me the version of the plugins I have installed?

I thought I had seen someone mention a program like that here. Does it exist, and where can I find it?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-29-2010, 06:21 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Is there a program that will tell me the version of the plugins I have installed?

Avid includes one in the tech support folder, but it only works on certain operating systems.

Which OS are you running?
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #3  
Old 11-29-2010, 06:29 PM
Big Crouton Big Crouton is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 107
Default Re: Is there a program that will tell me the version of the plugins I have installed?

windows 7 Home Premium 64 bit
Reply With Quote
  #4  
Old 11-29-2010, 06:33 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Is there a program that will tell me the version of the plugins I have installed?

It doesn't work in Win7-64, unfortunately. (at least it hasn't for me)
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #5  
Old 11-29-2010, 06:42 PM
sunburst79 sunburst79 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 12,763
Default Re: Is there a program that will tell me the version of the plugins I have installed?

It would be nice to see the plugins included in the Help Menus "Check For Updates" Function.

It would also be nice to be able generate a software and hardware report from the same menu.

Integrating Digitest and the test sessions would be great too.
__________________
Scott

Formerly Hobo Wan Kenobi

Core 2 Specs Page

ASUS P6T6 Revolution | i7 930 | 12GB OCZ DDR3 1600 7-7-7-20 | PTLE 10 | CPTK | 003 | Presonus D8 | 11Rack | Alesis AI3 | Presonus HP60 | Mercury + Studio Classics | Sound Toys | MasseyPack | Axiom61 | MAudio Keystation Pro 88
Reply With Quote
  #6  
Old 11-30-2010, 05:40 AM
elicious elicious is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,390
Default Re: Is there a program that will tell me the version of the plugins I have installed?

avid should pay mark to code his plug tools for win...
e
__________________
ihatetyping
Reply With Quote
  #7  
Old 11-30-2010, 10:27 AM
sunburst79 sunburst79 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 12,763
Default Re: Is there a program that will tell me the version of the plugins I have installed?

Quote:
Originally Posted by elicious View Post
avid should pay mark to code his plug tools for win...
e
Link seems broke here.
__________________
Scott

Formerly Hobo Wan Kenobi

Core 2 Specs Page

ASUS P6T6 Revolution | i7 930 | 12GB OCZ DDR3 1600 7-7-7-20 | PTLE 10 | CPTK | 003 | Presonus D8 | 11Rack | Alesis AI3 | Presonus HP60 | Mercury + Studio Classics | Sound Toys | MasseyPack | Axiom61 | MAudio Keystation Pro 88
Reply With Quote
  #8  
Old 11-30-2010, 10:55 AM
Benoni's Avatar
Benoni Benoni is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Behind YOU!!
Posts: 9,980
Default Re: Is there a program that will tell me the version of the plugins I have installed?

Quote:
Originally Posted by Big Crouton View Post
windows 7 Home Premium 64 bit
Just go to Programs and Features and read what version is listed... simple.
__________________
Brian

Windows 11 Pro | macOS 12
Pro Tools 2022
benonistudio.com
Youtube Channel - benonistudio
Plugin Deals
@benonistudio
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools hardware is either not installed or used by another program hounddog666 Windows 1 01-19-2012 05:45 PM
pro tools is either not installed or used by another program Maddawg383 macOS 7 07-21-2011 07:11 PM
Pro tools is either not installed or used by another program ygayle Windows 2 01-18-2011 08:53 AM
'Pro Tools hardware is either not installed or used by another program' thedeeviant1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-19-2009 03:01 PM
Pro Tools hardware is either not installed or used by another program kristiankristian 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-06-2008 09:54 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com