Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-14-2007, 10:13 PM
Dallas Taylor Dallas Taylor is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Washington DC
Posts: 321
Default Automation Sticking

Here are the specs

OSX 10.4.9 Combo Update
Dual/Dual Core 2.0 Intel Mac Pro
Waves Gold 5 Intel Update
Pro Tools LE 7.3.1
DV Toolkit 2


I'm having major Automation Sticking issues. My Automation will not change from one Snapshot to another unless I stop playback. I'm noticing it mainly on my Bypass, where it is getting stuck in the ON position. (bypassing my plug ins) It works about 75% of the time so it's hard to know when it is going to crap out. I probably have 30 or so Waves plug-ins (with every parameter on) that I'm automating. Has anyone else had this issue?

Thanks!

Dallas
__________________

DALLAS TAYLOR CAS/MPSE
/// Sound Designer/Mixer @ Defacto \\\ Twitter Facebook
Reply With Quote
  #2  
Old 04-15-2007, 01:00 AM
IO Composer IO Composer is offline
Member
 
Join Date: Jan 1999
Location: Burbank, CA
Posts: 676
Default Re: Automation Sticking

I have this one session that I have to keep coming back to due to various edits/re-edits. There is one instance in the session where a McDSP Filterbank E6 plugin sticks as you describe. It "unsticks" on the second playthrough, but every time I start up the session the first time through, the bypass sticks and I've wasted several bounces because I would do a quick change and bounce out without letting it pass over that one section.

I don't know if it's a McDSP issue, a PT issue, an apple issue or what but it is certainly annoying. Haven't experienced it much otherwise.

Cheers,
Jamey
__________________
Jamey Scott
Dramatic Audio Post, Inc.
Burbank, CA
IMDB
Reply With Quote
  #3  
Old 04-15-2007, 08:56 AM
Dallas Taylor Dallas Taylor is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Washington DC
Posts: 321
Default Re: Automation Sticking

Got the following reply from Waves:

"We are aware of that issue, the bypass automation gets stuck on Intel-Mac systems, this bug has been reported and a fix is being developed."

Just in case anyone else has this issue.
__________________

DALLAS TAYLOR CAS/MPSE
/// Sound Designer/Mixer @ Defacto \\\ Twitter Facebook
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anyone using 7.4.2cs4 ? Or sticking with 7.4.2 ? jawgster Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 10-20-2009 03:26 AM
003 Sticking Faders?? John Pisciotta 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12 07-05-2007 12:44 PM
Automation and volume not sticking to region??? Thomas Jaeger Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 04-19-2007 05:56 AM
Sticking with LE 5.x and OS9.2-What Sampler to Get tpowell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-10-2003 08:44 AM
Bruno sticking on Bookerv12 Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 07-18-2001 04:59 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:50 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com