Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-23-2023, 01:43 AM
my-name-is-thanos my-name-is-thanos is offline
Member
 
Join Date: May 2018
Location: Georgia
Posts: 94
Default cursor

I had small pro tools and did that thing where you press right on the pro tools app and go to compatibility.
I changed the dpi settings and all that to where it did make my pro tools bigger.
But even after that my cursor is still small in the midi editor window and is hard to see to where I can't even do work.
It's almost invisible.
It's a little cross with a dot.
Is there not an option to change the size of the cursor?
I have already gone into the display mouse settings and change the size of the mouse and tried everything else but that does not affect the size of the cursor within pro tools.
It shows the mouse when you are on certain parts of the screen but when in midi editor window it's still the same size as it always is.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-23-2023, 08:54 AM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 39,410
Default Re: cursor

Well, once again we have to ask; what is the size and resolution of the screen, and have you tried using Scaling?
__________________
HP Z4 workstation, Mbox Studio
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 03-23-2023, 05:37 PM
my-name-is-thanos my-name-is-thanos is offline
Member
 
Join Date: May 2018
Location: Georgia
Posts: 94
Default Re: cursor

Obviously I did the scaling if I said in went in and changed the dpi settings.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-25-2023, 12:17 PM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 39,410
Default Re: cursor

Why is it that you refuse to answer a simple question about the screen size and resolution????? Seriously....
__________________
HP Z4 workstation, Mbox Studio
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Move edit cursor to play cursor EneMeneGratschik Pro Tools 12 2 04-03-2017 01:48 AM
Cursor Srose 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-21-2013 09:08 AM
Help with cursor in LE cvsoundz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-28-2011 06:59 PM
Cursor lag in 7.3 cgrain 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-31-2007 02:04 PM
Need Cursor Help! a2zproductions Pro Tools TDM Systems (Win) 8 04-02-2006 09:32 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:08 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com