Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-24-2012, 09:33 PM
STL Audio STL Audio is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 31
Default Dual Boot 10.6 running 8HD & 10.7 running 10HD

Hi all,

I couldn't seem to find this info so I thought I'd ask away....

I am currently running 10.6.8 with 8HD in a commercial studio with bookings everyday.

I want to move to 10HD and purchased the upgrade. But before I go for it I wanted to clarify two things.

I have 10.7 on a new drive that I used migration assistant to pull my 10.6 info off and I want to upgrade 10 on that and boot between the two while I get used 10.7 and 10HD. I know that 10 is a different PTHD file so I am aware of that aspect.

My questions are:

1. If I upgrade my 8HD license to 10 HD will my ilok will I still be able to boot 8HD up on the 10.6 system?

2. Is the migrate assistant a bad idea?

Thanks in advance to all.

TKO - STL Audio.

Last edited by STL Audio; 03-24-2012 at 09:48 PM. Reason: typos
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with running Pro tools 7.4 le in BOOT CAMP. michealk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 05-10-2008 08:19 AM
MacBook with Leopard running XP in Boot-camp compatibility SosNY Pro Tools M-Powered (Mac) 0 12-10-2007 07:16 PM
Running Pro Tools on Mac with Boot Camp... Robbie Hollywood Pro Tools M-Powered (Win) 1 11-12-2007 12:07 AM
Anybody with a G4 dual 1.25 running PT7? mixboy bob Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 12-14-2005 07:05 AM
DAE issues running PT 5.1 with dual boot 466 G4 ericmiles 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-27-2005 12:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com