Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-28-2011, 02:48 PM
cvsoundz cvsoundz is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: USA
Posts: 13
Default Help with cursor in LE

I can't get my playback to start from any point except the beginning of a track. Tried all the settings and there is no change. I use to be able to edit by toggling the space bar from my cursor point but now anytime I hit the space bar I go to the beginning of my track. New user.. sorry if it's a dumb question but I'm frustrated and haven't been able to find an answer. Thanks ahead of time.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cursor Srose 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-21-2013 09:08 AM
cursor is gone rebirth 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 07-08-2010 08:45 AM
cursor youbringmesuffering 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-21-2009 02:12 PM
Cursor lag in 7.3 cgrain 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-31-2007 02:04 PM
cursor? cosd 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-16-2006 02:11 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:16 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com