Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-31-2011, 11:20 AM
Pompolius Pompolius is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Denmark
Posts: 3
Default DAE error -9126

Hi,

I have some problems with my system. I use a MacBook with Pro Tools LE 8.0.4cs2 running and a Mbox 2. All of a sudden, when i try to open my sessions i get the error -9126. What does that mean?

I cant open any of my sessions. I need help :) Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-31-2011, 11:41 AM
plastikman plastikman is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Detroit
Posts: 238
Default Re: DAE error -9126

9126 generally associated with hard drive problem. Are you using an external HD for recording? What kind of drive are you using? What kind of connection (firewire, usb, sata)? What format is the drive?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-01-2011, 08:25 AM
Pompolius Pompolius is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Denmark
Posts: 3
Default Re: DAE error -9126

I'm using a LaCie Hard Disk 1TB with USB 2.0. It's formatted as Mac OS Extended (Case-sensitive, Journaled).
Could it be the problem that it's Case-sensitive? Should it just be Journaled?
Reply With Quote
  #4  
Old 02-01-2011, 09:32 AM
plastikman plastikman is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Detroit
Posts: 238
Default Re: DAE error -9126

You should not use a Case Sensitive format, Mac OS Extended (Journaled) is what you should use. You also should not be connecting the Lacie via USB. Use Firewire, or eSATA if you have the option.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-01-2011, 10:36 AM
Pompolius Pompolius is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Denmark
Posts: 3
Default Re: DAE error -9126

Thank you, it works smooth now. Can i work Time Machine on my external harddrive now or will it just [bleep][bleep][bleep][bleep] up again?

Thanks again one more time!
Reply With Quote
  #6  
Old 02-01-2011, 12:05 PM
plastikman plastikman is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Detroit
Posts: 238
Default Re: DAE error -9126

Your welcome, glad it's working. No, you should not use Time Machine on your external.

http://avid.custkb.com/avid/app/self...e_Time_Machine
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DAE Error -9126 Parches Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-10-2012 09:56 AM
DAE error 9126 Kornfed Records Pro Tools 9 10 08-06-2011 06:57 AM
PT9 DAE error -9126 bigtuna macOS 1 07-21-2011 03:30 PM
Error -9126 pinguman Pro Tools M-Powered (Mac) 2 10-25-2010 11:56 AM
DAE error -9126 Oldskewl 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-03-2010 06:39 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:19 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com