Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-18-2009, 09:37 PM
nod25 nod25 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: BrisVegas, AUS
Posts: 1,013
Default What's this? It's very annoying...

On all Digidesign RTAS VI GUI's.

In between the 'top' (main file loading and preset selection section) and 'bottom' (main GUI interface) there's always text that's not fully readable.

It's always chopped in half.

Looks like it's says "MIDI Notes: " etc.

What's up?
__________________

--------------------------------------------------


Why do people keep running over a string a dozen times with their vacuum cleaner, then reach down, pick it up, examine it, then put it down to give the vacuum one more chance?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-19-2009, 05:45 AM
drummer9 drummer9 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: USA
Posts: 86
Default Re: What's this? It's very annoying...

That is Midi node. It tells you what Midi channel the plug is set to. For example if you have four instances of Xpand each one would say Xpand 2, 3 and 4. It is a bit redundant as you can already see what midi channel that your on from the top of the channel strip.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-19-2009, 02:49 PM
nod25 nod25 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: BrisVegas, AUS
Posts: 1,013
Default Re: What's this? It's very annoying...

Quote:
Originally Posted by drummer9 View Post
That is Midi node. It tells you what Midi channel the plug is set to. For example if you have four instances of Xpand each one would say Xpand 2, 3 and 4. It is a bit redundant as you can already see what midi channel that your on from the top of the channel strip.
Thanks.

I wouldn't mind if I could actually READ it instead of it being chopped in half.

I'd post a pic but DUC don't allow it
__________________

--------------------------------------------------


Why do people keep running over a string a dozen times with their vacuum cleaner, then reach down, pick it up, examine it, then put it down to give the vacuum one more chance?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Another annoying issue. A good issue, but still annoying. Plugin latency. DJ Hellfire 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 25 05-20-2010 05:26 AM
This is annoying Audiofarm Pro Tools TDM Systems (Mac) 22 10-18-2007 08:46 PM
Oh this is annoying emilano Tips & Tricks 15 06-25-2005 04:35 AM
relatively annoying bug in PT6.4 TDM prismtheory Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-03-2005 08:27 PM
Annoying, annoying, annoying... error 2 Anibal Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 03-07-2003 02:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com