Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-27-2007, 08:22 PM
KingFish KingFish is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Nashville TN
Posts: 2,660
Default 7.3.1 Region Select Centered BOO!! Help me Stop it

Ok... so, please tell me that this isn't just the "New functionality" of Pro-Tools, it's making editing a nightmare.

When I select a region, the timeline centers that region, and I'm free to continue editing that track, without the timeline re-centering, but the moment I touch a region on another track, or place my playhead / cursor, on another track.... the timeline centers again.

Please watch this QUICK MOVIE and someone please tell me how to shut it off !!

I've searched the DUC for the word "Center" and "Centered region" I as well STFM for these words.... checked Preferences ---> Operations

I know it's something simple silly, what's the deal ?
__________________
David

- MacStudio M1
- HDX II Sonnet xMacStudio
- 16x16 HD i/o x 6
- PT ULTIMATE
- SONOMA
- ProTools Dock / S1 / Control App
Reply With Quote
  #2  
Old 02-27-2007, 08:30 PM
KingFish KingFish is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Nashville TN
Posts: 2,660
Default Re: 7.3.1 Region Select Centered BOO!! Help me Stop it

Never-mind the impatient A.D.D coffee drinker.... I found it, and I'll leave it up for the search database.

"Zoom Toggle" underneath the zoom tool - very bad... turn it off !!
__________________
David

- MacStudio M1
- HDX II Sonnet xMacStudio
- 16x16 HD i/o x 6
- PT ULTIMATE
- SONOMA
- ProTools Dock / S1 / Control App
Reply With Quote
  #3  
Old 02-27-2007, 10:33 PM
Stiff Stiff is offline
Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: Lund, Sweden
Posts: 4,101
Default Re: 7.3.1 Region Select Centered BOO!! Help me Sto

I will keep away from it
Btw, what's the deal with all the snacks in your dock, is that a pretzel... And a toaster?
__________________
Daily news & reviews
www.ProToolerBlog.com
Reply With Quote
  #4  
Old 02-28-2007, 10:36 PM
KingFish KingFish is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Nashville TN
Posts: 2,660
Default Re: 7.3.1 Region Select Centered BOO!! Help me Sto

Quote:
I will keep away from it
Btw, what's the deal with all the snacks in your dock, is that a pretzel... And a toaster?
A man gets hungry chasing the "Auto Centering" screen around all day - hell yeah those are snacks.
__________________
David

- MacStudio M1
- HDX II Sonnet xMacStudio
- 16x16 HD i/o x 6
- PT ULTIMATE
- SONOMA
- ProTools Dock / S1 / Control App
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Select in Region bin won't select region in edit window? innerbooty Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 03-24-2013 11:04 AM
Can't select a region with fades... austinere macOS 2 08-17-2011 04:01 PM
How do I select every other region in PT8? Possible? Rhythmproject 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-01-2010 12:40 PM
Tracks Re-Size when I Select Them...Why...Can I Make It Stop i hear dead people Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 05-28-2007 05:30 PM
Can't select region to edit Hot Voice 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-09-2006 12:08 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:20 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com