Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-12-2022, 09:29 AM
JGuth JGuth is offline
Member
 
Join Date: Mar 1999
Location: NY, USA
Posts: 426
Default PT HDX with Mac Studio Ultra ??

I have a MAC Studio Ultra about to arrive. Looking for a pcie chassis for my HDX card and wondering if the Avid chassis will actually be compatible.
Anyone have experience with this? John Guth

Also wondering if chassis will work with M1 Mac Mini...
Reply With Quote
  #2  
Old 08-12-2022, 09:59 AM
Dizaineris Dizaineris is online now
Member
 
Join Date: Apr 2021
Location: Burbank, CA
Posts: 7
Default Re: PT HDX with Mac Studio Ultra ??

Yes, it works great!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 2022.4 on Mac Studio M1 Ultra Selle Sellink Pro Tools 30 05-23-2022 04:24 AM
Migrating VI's from old Mac Pro to Mac Studio Ultra glasswing Virtual Instruments 91 04-26-2022 12:40 PM
2021.12 Install on Mac Studio M1 Ultra Justin1524 Pro Tools 33 04-25-2022 05:23 AM
Macbook Pro M1 or Mac Studio Ultra? Kerochan Pro Tools 7 04-05-2022 08:23 AM
Ultimate Ultra Portable Studio cheekypaul 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-10-2002 02:36 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com