Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-27-2007, 02:48 PM
Mr609's Avatar
Mr609 Mr609 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 48
Default error line 865...

every time i try to make a crossfade while its playing i get this error in my task window "assertion in "/Volumes/Development/vb_cliff/AlturaPorts/PT4_App/MacBuild/...../Fades/UFadeRgn.cpp", line 865" any1 have anyideas..

but it only happes for the right side (of a stereo track), the left sides gets the fade drawn fine....on mono tracks, i just get the error...i have to stop playback to draw crossfades, wtf is up??

any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-27-2007, 03:06 PM
Slim Shady Slim Shady is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 7,527
Default Re: error line 865...

Check out the "General Troubleshooting" thread, specifically the area about deleting Database and Volume files.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-27-2007, 03:17 PM
Mr609's Avatar
Mr609 Mr609 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 48
Default Re: error line 865...

thanx
Reply With Quote
  #4  
Old 05-29-2007, 03:17 PM
Mr609's Avatar
Mr609 Mr609 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 48
Default Re: error line 865...

so i followed the instructions and deleted the volume and database, and im still getting this error when trying to make a cross fade, or any kinda fade while playback is playing, i must stop playback then create the fade....any ideas??
Reply With Quote
  #5  
Old 06-05-2007, 01:12 PM
Mr609's Avatar
Mr609 Mr609 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 48
Default Re: error line 865...

bump
Reply With Quote
  #6  
Old 06-06-2007, 12:37 PM
Mr609's Avatar
Mr609 Mr609 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 48
Default Re: error line 865...

bump.....DIGI?????
Reply With Quote
  #7  
Old 06-06-2007, 02:26 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,800
Default Re: error line 865...

Just to be absolutely sure, what did you trash, exactly (what were the names of the folders and where were they located)?

Also, does this happen in only 1 session, or in all of them?
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #8  
Old 06-07-2007, 04:52 PM
Mr609's Avatar
Mr609 Mr609 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 48
Default Re: error line 865...

this happens in all of my sessions...

i trashed the Digidesign database folder which was located on both my main HD and my external HD (which i use for recording)

im on a macbook. 2.0 ghz, 2 gigs ram, running 7.3.1
Reply With Quote
  #9  
Old 06-07-2007, 05:10 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,800
Default Re: error line 865...

You need to also trash the master database file located at MacHD>Library>Application Support>Digidesign>Databases

Trash the databases folder along with the Digidesign Databases folders as before and try again.

This information can be found in the OS X Setup and General Troubleshooting sticky at the top of this forum.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #10  
Old 06-07-2007, 06:56 PM
Mr609's Avatar
Mr609 Mr609 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 48
Default Re: error line 865...

i followed those directions, and im still getting the same line error....i seem to cant place a crossfade anywhere during playback...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
line 3025 error??? Lasse78 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-17-2009 02:50 PM
assertion/line 33 error! DAMNBABY 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-14-2008 03:56 PM
Error in line 1127 Studio Studio Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 07-03-2006 04:05 AM
Assertion error in line 478? Frank Kruse Post - Surround - Video 3 03-02-2006 02:03 PM
Time_Typed.cpp error in line 260 petermee Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 04-20-2003 12:19 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:36 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com