Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-19-2001, 07:59 PM
theazone's Avatar
theazone theazone is offline
Member
 
Join Date: Dec 1998
Location: Montreal, Qc, Canada
Posts: 53
Default Slot Order difficulties

Greetings,
once gain I'm stumped ... so I'm asking to all GRAND GURUs ... the slot order ... for my "new" set-up ...
G4/466/512Meg (4 PCI slots + monitor card)
Digidesign 13 slots expansion chassis
Mix Core
3 Mix DSP Farms
Dual ATTO card
Miro DC 30plus
IX MICRO dual monitor card.

Symptoms ... Core and Farms work great in G4
... then ... just the DIGI stuff in the expansion chassis (nothing else in the G4 except for the host card) ... results in PTools 5.1 unable to create a DAE deck ... digiTest doesn't see any cards ... stumpped ... did all the answerBase stuff ... nothing
[img]images/icons/frown.gif[/img]
btw
any of my "old cards" incompatible?

Thanks in advance for your time

rg ;-D
__________________
Surround sound designer/mixer (TV, Film,MultiMedia) - ProTools power user and troubleshooter
Reply With Quote
  #2  
Old 06-19-2001, 10:19 PM
gives's Avatar
gives gives is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Portland, OR
Posts: 1,450
Default Re: Slot Order difficulties

I had the same problem a few days ago in my G4/733 and couldn't see the card in the Digitest. Just read to reinstall the card in the order reccomended in reference or TDM manual..one of those darn manuals. Anyway try making sure that the TDM ribbon in on the right way.
My gut tell me that maybe the problem may be in that the DigiTest program probably does not work with an atto card..maybe, I could be wrong

I'll let you know if I have time to get into it
Make sure you Atto card is set to a burst rate of 32 and a sync rate of 20-10
Use the ExpressPro-Tools 2.3.2 utility to check it . Maybe that will help.
__________________
Gregory Ives, Composer/Sound Designer/Musician/MPSE
http://www.gregives.com


Protools 2022.5 Flex/AKA Ultimate Native Thunderbolt Avid MTRX. DAD MOM,Mac Pro (Late 2013) 3.5GHz 6-Core Intel Xeon E5 64GB of Ram
OSX Monterey 12.4 Digital Performer 9.5.2, Logic Pro X 10.7.4 DOLBY ATMOS Facility
Reply With Quote
  #3  
Old 06-20-2001, 03:02 AM
theazone's Avatar
theazone theazone is offline
Member
 
Join Date: Dec 1998
Location: Montreal, Qc, Canada
Posts: 53
Default Re: Slot Order difficulties

Thanks for all those hints but right now I'm trying to get it working in the "bare bones" configuration ... ie. just the Digi stuff in the expansion chassis and nothing else ... the Miro/ATTO/IxMicro are still in their boxes.
Again thanks for your time
rg ;-D
__________________
Surround sound designer/mixer (TV, Film,MultiMedia) - ProTools power user and troubleshooter
Reply With Quote
  #4  
Old 06-20-2001, 06:20 AM
Increddibelly Increddibelly is offline
Member
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 89
Default Re: Slot Order difficulties

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:<HR>G4/466/512Meg (4 PCI slots + monitor card)
Digidesign 13 slots expansion chassis
Mix Core
3 Mix DSP Farms
Dual ATTO card
Miro DC 30plus
IX MICRO dual monitor card.<HR></BLOCKQUOTE>

What's the serial number of the chassis?
May seem a strange question but that's relevant to the slot order. (Check if it says NB0600100C or higher)
The Digi cards will have to move to the chassis, starting from a specific slot which depends on the revision of the chassis...

cheers
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Slot Order for PTHD5.3.1 + AV Option 5.3.1 + Magma Chassis 13-Slot + PowerMac G4 AGP Samhein Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-27-2002 11:39 AM
Slot Order for AVOption/5-Slot Mac & Expansion Chassis Samhein Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 05-01-2001 09:40 AM
Slot order in the new 4-slot Mac Raven Tips & Tricks 0 04-03-2001 05:41 AM
DC 30 slot order Raven 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 07-06-2000 03:08 AM
PCI-Slot order..... Kamy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 03-19-2000 12:29 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com