Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-07-2005, 10:50 AM
mihaka mihaka is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2
Default Mute button won\'t release

The mute button is stuck and will not release on the rack. Also, "Unable to find Digidesign hardware" comes up when trying to load program. I run a dual G5. Any ideas?
Thanks!
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to replace mute button Zep Dude ProControl, Control|24, Command|8 1 03-12-2013 02:03 PM
Mute Button Keeps Coming Back On madwise Pro Tools 10 3 10-26-2011 03:01 PM
MIDI mute button - what does it do? (PT 9.0.3) iain_m Pro Tools 9 11 08-16-2011 01:57 PM
mute button keeps clicking on chal7ds 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 02-28-2006 08:57 PM
002 MUTE BUTTON micah421 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-20-2003 05:45 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:18 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com