Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-19-2005, 11:17 AM
roark roark is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Seattle
Posts: 55
Default mp3 encoding

can someone tell me if pro tools has an mp3 encoder?
__________________
-roark

MacBookPro/OSX.10.6.4
Mbox3pro/PT-9.0.1
Reply With Quote
  #2  
Old 01-19-2005, 11:24 AM
cheekypaul cheekypaul is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Middle England
Posts: 766
Default Re: mp3 encoding

yes, it can be added at a cost.
you know, they have a website with all that kind of information...
__________________
Mac Computers/PT12/Lots Of Lacie D2s
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AC3 encoding? KingTor Post - Surround - Video 4 10-01-2009 04:54 PM
5.1 DVD Encoding tandem Post - Surround - Video 1 03-10-2005 03:25 PM
Using L2 and ac3 encoding drenched Post - Surround - Video 2 12-11-2003 05:17 AM
DVD 5:1 encoding scardanelli Pro Tools TDM Systems (Win) 0 10-16-2001 12:40 AM
DVD encoding jang kyung won Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-19-2001 10:58 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:19 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com