Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > Buy & Sell

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-24-2016, 12:13 PM
drcalcium drcalcium is offline
Member
 
Join Date: Oct 2016
Location: Seattle
Posts: 1
Default WTB: Pro Tools HD10

I need to get an HD setup that will run with my older Mac system and UAD Apollo HW interface. Looks like HD10 is my only option. (Please let me know if you disagree and have a work around idea).

Anyone have a install and license for HD10 that they would part with?

Thanks!

Jeramy
Reply With Quote
  #2  
Old 10-24-2016, 03:59 PM
metalmixer metalmixer is offline
Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: San Francisco
Posts: 271
Default Re: WTB: Pro Tools HD10

I have one the only way we can sell and transfer it to you it comes bundled with a PCIe HD Accel core card. PM me and let's talk.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools HD7 & HD10 Ivan Martinez macOS 2 06-29-2014 08:05 AM
FS: Pro Tools HD 11 (inc HD10) -1300€ ono fatcode Buy & Sell 0 09-04-2013 04:19 PM
FS: Pro Tools HD10 Great Divide Studios Buy & Sell 4 01-20-2013 09:36 PM
Pro Tools HD10 Question USB MIC? Dre2104 Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win) 5 01-03-2013 07:59 AM
pro tools HD10 SOFTWARE vin7 Pro Tools 10 3 10-22-2011 06:23 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com