Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-15-2001, 05:17 PM
executive_chu executive_chu is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Amsterdam
Posts: 29
Default Anybody working fine with the Motor mixer??? with the Digi001

I'm interested buying 2 motor mixers and cascade it, and work with the Digi001
Any idea???
Reply With Quote
  #2  
Old 03-15-2001, 08:22 PM
thumbolt68 thumbolt68 is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Seaford, NY USA
Posts: 203
Default Re: Anybody working fine with the Motor mixer??? with the Digi001

i dig my Motormix, but am having the darndest time figuring out why I can not control plugin parameters on the top row of the scribble strip display.
I use it with 001 on a G4 400 single processor.
it also can control in Dig. Performer.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-20-2001, 09:39 PM
tdstudio55 tdstudio55 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Seminole
Posts: 5
Default Re: Anybody working fine with the Motor mixer??? with the Digi001

I currently use 3 motor mixes with the 001..... & 5.1 software. It works great.

Reply With Quote
  #4  
Old 03-21-2001, 01:50 PM
thewazoo thewazoo is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: italy
Posts: 15
Default Re: Anybody working fine with the Motor mixer??? with the Digi001

take a look at radikaltechnologies touch fader transport and much more...
the motormix is too small in term of permance and controller for the price
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PTLE 6.2.3 and OS 10.3.3 work fine with Digi001 sdelsolray 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-29-2004 04:50 AM
how do i get pt motor mix to talk to a yamaha O1V mixer? v90musicdotcom Tips & Tricks 2 10-13-2002 09:41 PM
Motor Mix & 5.1 -not working Zep Dude Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 03-02-2001 11:41 PM
Fine (fader) Resolution on Motor Mix Bill Esses Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 07-30-2000 01:06 PM
Digi001 & CM Motor Mix E. D. Cooper 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-09-2000 09:18 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com