Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-07-2014, 05:13 PM
One Man Jury One Man Jury is offline
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: Idaho Falls
Posts: 1
Default PT 10.3.7 on IMac not recognize MBoxPro

I have an IMac, OSX 10.8.4. When I upgraded to ProTools 10, I bought an MBox Pro for an interface and it worked. About a month ago it stopped recognizing the MBox interface. I upgraded to Pro Tools 10.3.7, did a clean install for Pro Tools, uninstalled my MBox Pro driver and then installed Mbox Pro driver 1.2.2 and still nothing. I called Avid support and waited 45 minutes to get a tech person, who said he would get a tech person to call me back, and told me a "clean uninstall" and reinstall should do it. It didn't. A tech person did not call me back. I have about the best hardware you can get, with extra RAM, screaming fast and maximum memory and a 1 terabyte external drive, and I still get stopped about every 4-5 months with software glitches from ProTools. I get an error message when ProTools boots up now. Can anybody help?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-07-2014, 05:19 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is online now
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 13,572
Default Re: PT 10.3.7 on IMac not recognize MBoxPro

Hi and Welcome to the Forum

Sorry to hear about your problems but if anyone here is gonna be able to help we need way more info about your system and error windows etc

Start by reading this and please post back with the necessarry info needed

http://duc.avid.com/showthread.php?t=300050

Best Regards
Christopher
__________________
Best Regards
Christopher

#thestruggleisreal
—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MboxPro disconnects either one of monitors (iMac, PT10) Zakazastar FireWire & USB Audio Interfaces (Mac) 0 09-07-2013 01:53 PM
MboxPro 3 issues. Doesn't work unless I restart iMac Muttzippy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-01-2013 05:26 PM
My iMac doesn't recognize MIDI, pls help! faca MIDI 1 08-06-2009 07:42 AM
iMac won't recognize 002r macgerm5 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 07-14-2009 12:03 PM
HELP!!! 20" IMac G5 don't recognize an MBox SveNBox 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-10-2004 08:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com