Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 01-16-2018, 03:59 PM
boozooq boozooq is offline
Member
 
Join Date: Aug 2015
Location: France
Posts: 13
Default Re: (SOLVED) BUG:Can't access all busses (not visible on screen)

hi,
still have the issue.
The hardware is the same as in my initial post and i upgraded to PT12 and WIn10.
I use the integrated HD3000 in my motherboard and a asus GTX570.
Reply With Quote
  #12  
Old 06-15-2020, 12:35 PM
chrismeraz chrismeraz is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 370
Default Re: (SOLVED) BUG:Can't access all busses (not visible on screen)

Same thing here. One screen above the others messes with the outputs list and I can't access some busses. I had to move it to the side, even though it's still physically located above the others. Shame.
__________________
ATC SCM50ASL
Apollo 8x
Pro Tools Native
Windows 10, i7 8700K
Reply With Quote
  #13  
Old 12-07-2021, 07:27 PM
Songster Songster is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: North Canton, Ohio
Posts: 64
Default Re: (SOLVED) BUG:Can't access all busses (not visible on screen)

Same here ... it seems that when two monitors are positioned above one another in the Display settings in Windows, PT doesn't know where the bottom of either screen starts and stops. When side by side, it folds the lists correctly. The thing that gets me is that the AVID lists have an arrow at the top and bottom to scroll no matter what screen or window is used, but the same doesn't apply to the Bus list or the WAVES plugin list. That tells me they know how to make it work but don't have the programing needed in PT to address it. Should be a relatively easy fix for a good programmer since it already exists in one section of the code ... :
Reply With Quote
  #14  
Old 03-07-2022, 11:34 AM
Skwaidu Skwaidu is offline
Member
 
Join Date: Oct 2000
Location: Helsinki, Finland
Posts: 246
Default Re: (SOLVED) BUG:Can't access all busses (not visible on screen)

2022 is saying hi - still the same bug from 2008.

I have 3 monitors but they are not positioned on top of each other in windows. I'm using a GTX 960 for GPU, iGPU is not in use. Newest supported drivers for that old (temporary) GPU.

These days, one can circumvent this a lot with the search fields, but there isn't one for "route to track", for instance...
__________________
Windows 11, Intel i9-12900K, MSI PRO Z690-A D4, 64 GB DDR4 3200MHz/CL16, Corsair HX1000, 1x PCIe 4.0 1TB, 1x PCIe 3.0 2TB, 2x WD Black 6TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Define R6 + GTX960 (for now) - PT Ultimate 2021.12

Used to be/ Spare/ DAPS: Mac Pro 4,1 upgraded to 5,1 3,46Ghz 12 Core, 96GB RAM, OS SSD and Sata3 Audio SSD, macOS Mojave, PT Ultimate 2021.10, DAPS 3.7.1

HDX2, MTRX Studio & DAD MOM, HD I/O 16x16, Apogee AD/DA 16X/X-HD and ICON D-Command ES.

Last edited by Skwaidu; 03-07-2022 at 11:52 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 8.0.3 + P6TD Deluxe + Intel i7 + Win7 64bit - Blue Screen (Solved). Hemophagus 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-09-2010 09:08 AM
A-E sends not visible Studio Studio Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-20-2009 03:02 AM
SOLVED>>Need HELP, SUPER ASAP.< audioindo Pro Tools TDM Systems (Mac) 18 04-21-2007 05:43 AM
Access Violation error issue solved daeron80 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-11-2006 03:52 PM
Can't access nudge popup:screen too small? Billy Mayhem Digidesign Hardware & Software 1 06-15-2004 09:28 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:53 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com