Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Digidesign Hardware & Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-06-2001, 09:31 AM
zagreb zagreb is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 1
Default unable to open a session

i've got a PIII 500 Mhz 128 Ram and each time i'm trying to open a session or the demo in pt free i receive a exception log files and cannot run pt free.

Anybody have a solution!
Thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to Open Session mundo66 MIDI 0 11-10-2006 09:27 AM
Unable to open PTLE 7.1 session in PT5 - Mac G4 Lil G 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-22-2006 04:50 AM
Unable to open session from the session icon jah-d 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 01-21-2004 07:00 PM
Help - unable to open session G4/500 HD PT5.3 letrev Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 05-15-2002 01:52 AM
Unable to open or save a session Doug Judd 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 08-31-2001 11:40 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:00 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com