Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-08-2009, 04:19 AM
C C is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: LA, CA, USA
Posts: 926
Default PT8 and Titan

Anyone using Titan with PT8?

I have been this morning and have been having problems.

Use Flash Conform to create a PT session - works

Open FC session in PT8 - works

Import OMF into FC session - works

Save Copy In to PT 5.1-5.9 session - works most of time (1 failure will give details later)

Fix Sync - works

Open Fix Sync session in PT8 - fails (end of scope or something like that details to follow)

Anyone having success with this workflow?

Ceri
__________________
--
Ceri Thomas
Personal Site
Mix Tech/Assistant Sound Editor
Reply With Quote
  #2  
Old 06-23-2009, 05:54 AM
C C is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: LA, CA, USA
Posts: 926
Default Re: PT8 and Titan

So after 3 cs updates this still is not working.

the Fix Sync'd file will open in 7.4.2 but not in PT8cs3.

Tried to get into the new Avid support system but got error after error after error and gave up with it.

Has anyone used Titan successfully with PT8?

Thanks
__________________
--
Ceri Thomas
Personal Site
Mix Tech/Assistant Sound Editor
Reply With Quote
  #3  
Old 06-23-2009, 11:07 AM
Reckless Erik Reckless Erik is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Reykjavik,Iceland
Posts: 779
Default Re: PT8 and Titan

I am also having problems with PT 8. Every time I try to open the FC session I get an end of thread error. Ended up having to manually cut and move against the EDL. Long time....

Nick
__________________
nickcath@internet.is
Newcomer Audio Post
MacBookPro 2.3GHz i7 16GB RAM OSX 10.15.7, PT Ultimate 2022.10 HDn, MTRX Studio, 2x Avid S1, PT Dock...
Mac M1 Studio Ultra 64GB RAM OSX 12.6.1, PT Ultimate 2022.10 HDn, MTRX Studio, 2x Avid S1, PT Dock...
Reply With Quote
  #4  
Old 06-23-2009, 11:12 AM
C C is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: LA, CA, USA
Posts: 926
Default Re: PT8 and Titan

Got an email from Synchro Arts saying they were working on it.

C
__________________
--
Ceri Thomas
Personal Site
Mix Tech/Assistant Sound Editor
Reply With Quote
  #5  
Old 06-23-2009, 11:23 AM
Reckless Erik Reckless Erik is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Reykjavik,Iceland
Posts: 779
Default Re: PT8 and Titan

Good! Is Titan PT8 compatible?
__________________
nickcath@internet.is
Newcomer Audio Post
MacBookPro 2.3GHz i7 16GB RAM OSX 10.15.7, PT Ultimate 2022.10 HDn, MTRX Studio, 2x Avid S1, PT Dock...
Mac M1 Studio Ultra 64GB RAM OSX 12.6.1, PT Ultimate 2022.10 HDn, MTRX Studio, 2x Avid S1, PT Dock...
Reply With Quote
  #6  
Old 06-23-2009, 11:24 AM
C C is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: LA, CA, USA
Posts: 926
Default Re: PT8 and Titan

Flash Conform certainly is but for some reason PT8 doesn't like the files that Fix Sync creates.

If I hear more I'll let you know.

C
__________________
--
Ceri Thomas
Personal Site
Mix Tech/Assistant Sound Editor
Reply With Quote
  #7  
Old 06-23-2009, 11:35 AM
Reckless Erik Reckless Erik is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Reykjavik,Iceland
Posts: 779
Default Re: PT8 and Titan

Thanks
__________________
nickcath@internet.is
Newcomer Audio Post
MacBookPro 2.3GHz i7 16GB RAM OSX 10.15.7, PT Ultimate 2022.10 HDn, MTRX Studio, 2x Avid S1, PT Dock...
Mac M1 Studio Ultra 64GB RAM OSX 12.6.1, PT Ultimate 2022.10 HDn, MTRX Studio, 2x Avid S1, PT Dock...
Reply With Quote
  #8  
Old 06-23-2009, 02:26 PM
Felix Rost Felix Rost is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Berlin, Germany
Posts: 571
Default Re: PT8 and Titan

Did you try importing the tracks from the saved 7.4.2 session into an 8 session?
__________________
http://felixrost.de
Reply With Quote
  #9  
Old 06-24-2009, 03:02 AM
C C is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: LA, CA, USA
Posts: 926
Default Re: PT8 and Titan

Once the session has been opened and saved in 7.4.2 it opens on 8 without problems. Very strange indeed.
__________________
--
Ceri Thomas
Personal Site
Mix Tech/Assistant Sound Editor
Reply With Quote
  #10  
Old 07-14-2009, 09:22 AM
whithamty whithamty is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1
Default Re: PT8 and Titan

Has anyone had an issue with Fix Sync trying to locate files?

Ran the conform through Flash conform. (Fixed Files Types)
Opened it in PT 7.4.2. (When I opened the session it had missing files but relinked fine when I pointed it back to the sound rolls by 'filename'. Wouldn't allow me to relink by format or ID.' Thinking this might have something to do with it.) Did a save session copy in PT 6 and ran that through Fix Sync but then it asks to locate my guide track and a whole bunch of sound files when I KNOW they are connected in my session.

Never had this problem until now on two separate shows.

Any insight?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Titan Question lexaudio Post - Surround - Video 1 12-10-2012 08:45 PM
FS: SynchroArts Titan v3 jimlongo Buy & Sell 0 06-06-2012 10:32 AM
Best Service Titan dorazio87 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 08-17-2010 09:08 PM
Best Service Titan dorazio87 Virtual Instruments 0 08-16-2010 09:21 PM
SyncroArts Titan anders Tips & Tricks 0 12-25-1999 10:07 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com