Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 08-18-2006, 04:56 AM
Lil G Lil G is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Malaysia
Posts: 25
Default Unable to open PTLE 7.1 session in PT5 - Mac G4

Hi people, new in the forum, I just purchased an Mbox 2, currently running on Dell Dimension 3100 desktop. I am having a problem, whereby i am not being able to open PTLE 7.1 sessions in PT5.1, i did save the session copy in ver 5 and also enabled the MAC/PC compatible,

I was able to do the same step when i save my session from PT 5 to PTLE 7, and when i open the file on PTLE 7 it works fine, any advice.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to Open Session mundo66 MIDI 0 11-10-2006 09:27 AM
Unable to open session from the session icon jah-d 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 01-21-2004 07:00 PM
Help - unable to open session G4/500 HD PT5.3 letrev Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 05-15-2002 01:52 AM
unable to open a session zagreb Digidesign Hardware & Software 0 12-06-2001 09:31 AM
Unable to open or save a session Doug Judd 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 08-31-2001 11:40 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:59 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com