Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-29-2003, 02:09 PM
bojan bojan is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1
Default virtual instruments in LE 5.31 XP

hey everyone,

im a new PT user and i have a Moog Modular V rtas virtual instrument that i want to use in pro tools. Now, when loading pro tools le 5.31 for win xp, pro tools finds moog modular v, but i dont know how to set it so i can use it.

it doesnt show up in the plugins section or anywhere else, just at the loading screen.
the software works fine standalone, but i'd like to use it in pro tools.

can anyone please help me out. thank you.

bojan
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Virtual Instruments Black Day Pro Tools 10 8 02-14-2013 09:14 AM
AIR virtual instruments Robert Todd 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-11-2011 01:15 PM
Looking for some HOT Virtual Instruments wearetheniceguys.com Virtual Instruments 8 03-13-2010 01:53 PM
Virtual Instruments Dorian27 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 07-23-2007 12:13 PM
virtual instruments Stu Windle 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-25-2002 09:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:45 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com