Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-28-2024, 10:43 PM
Talkiemedia Talkiemedia is offline
Member
 
Join Date: Apr 2024
Location: seoul / korea
Posts: 1
Default Inactive audio files in import audio window

Hello guys.
I use the Protools HD 12.7.1 / Mac pro Sierra 10.12.6
I found the problem the audio clips which I search on the audio window are inactive.
The audio clips are located in the external HDD which is connect other Mac.

The audio files can find the Finder and also can find in the import audio window when I follow the directories.
But when I use search, The clips are inactive.
Please give me the solution.
I really want to know that.

Thanks!
Attached Images
File Type: jpg 01_Protools inactive.jpg (32.3 KB, 0 views)
File Type: jpg 02_Finder.jpg (27.3 KB, 0 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 04-29-2024, 07:12 AM
smurfyou smurfyou is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Charlotte, NC
Posts: 1,838
Default Re: Inactive audio files in import audio window

What format are these files? WAV, mp3, mp4 etc....

Also Look in Workspace > Volumes. What disk type does this drive show? For example R or T (Record or Transfer)
__________________
~Will
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
greyed audio files in the audio import window Sir Hannes Post - Surround - Video 5 03-28-2018 12:52 AM
Import audio files on one track using Import Audio Command Sir Hannes Pro Tools 12 6 01-16-2018 01:50 PM
Can't Audition Files In Import Audio Window? 1511 Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-09-2012 09:57 AM
Feature request - audio fader mods in Import Audio window digidesigner Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 04-22-2009 12:14 PM
listening to audio in the import audio window DeltaBeats 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 10-14-2004 06:47 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:05 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com