Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-06-2010, 04:10 PM
prone2bme prone2bme is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3
Default Load Firmware Problem

When I turn on my digi 002 console, the lcd display tells me to load firmware.
When I load the firmware into the 002, all it does is go all the way through and then go back to saying load firmware.

Am I doing something wrong? Can someone please help?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-06-2010, 09:20 PM
prone2bme prone2bme is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3
Default Re: Load Firmware Problem

bump
Reply With Quote
  #3  
Old 03-07-2010, 07:32 PM
prone2bme prone2bme is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3
Default Re: Load Firmware Problem

Can someone please help?
Reply With Quote
  #4  
Old 03-08-2010, 03:10 AM
JazzyJ JazzyJ is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: United Kingdom
Posts: 798
Thumbs up Re: Load Firmware Problem

Some 002 Troubleshooting here:

http://www.digidesign.com/index.cfm?...&categoryid=34

and this thread might help:

http://duc.digidesign.com/showthread.php?t=153599

Hope that helps
__________________
Hack Pro (4.2Ghz i7 Quad/16GB)
PT11 / OSX 10.8.5
TC Electronic Konnekt 24D

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Erxp won't load new firmware RockStarzUSA Eleven Rack 0 05-10-2011 05:23 AM
002 firmware problem? jaffa 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 08-07-2009 09:44 AM
0sx 10.4.10 no load problem with PT 6.9.2. Please help! gypsybass 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-27-2007 06:24 PM
Is it possible to re-load the firmware on DIGI002? kojak 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-06-2005 01:40 PM
will not let me down load 1.35 firmware.. Seller ProControl, Control|24, Command|8 4 10-14-2002 01:41 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:54 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com