Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-10-2004, 02:16 PM
Johnny916 Johnny916 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Sacramento, CA USA
Posts: 117
Default HELP! MY MIDI PORTS AREN\'T SHOWING UP IN PT??

Midi ports aren't showing in Pro Tools 6.4? I'm using Digi 002 Control Surface. What's going on?

On top of all that, when I go into the control panel >> Add/Remove >> and try to repair Pro Tools nothing comes up when I click on it! Please help!
__________________
Never underestimate the predictability of stupidity!
Reply With Quote
  #2  
Old 09-10-2004, 04:06 PM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,492
Default Re: HELP! MY MIDI PORTS AREN\'T SHOWING UP IN PT??

Previous thread

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ProTools 8.0.4 doesn't send MIDI to Yamaha S90 ES; midi out ports [Emulated] bbirney Pro Tools M-Powered (Win) 8 05-19-2018 06:58 PM
MIDI Virtual Ports not showing up in MIDI Controllers (8.0.5) emiliojazz Pro Tools M-Powered (Mac) 0 02-18-2013 12:03 PM
003 midi ports not there in midi studio setup? Unable to record midi now? TREBLEBLEED 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 12-22-2009 12:06 AM
002r midi ports not showing up in PT7 Mcgrathx 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 21 02-05-2006 04:03 PM
midi ports on my digi rack aren't showing up Ed Louis 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 10-13-2005 10:52 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:32 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com