Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Eleven Rack

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-10-2011, 05:23 AM
RockStarzUSA RockStarzUSA is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 16
Default Erxp won't load new firmware

Hi guys, I bought the Expansion Pack upgrade... no luck in getting it to run. I thought I had performed due dilligance in my last post, thinking it would be ok.

I am not running PT in any form on my Mac Pro. I uploaded the latest drivers for the 11R because the FAQ's said this was a requirement. They installed without issue (though I cannot locate any installed drivers for any Digidesign software on the system)

Followed prompts & restarted the computer. I connect the 11R via USB, to my Mac Pro's USB connection on front of the tower. When I try and update the firmware it says it cannot find the rack connected at all. It says that 'contact an AVID rep for further assistance'.

Ok, so now I try and find a way to contact AVID, and it says I need to buy some type of incident access request.... VERY lame, considering I just spent $100 on the update, and I now have to spend more money to get any sort of help..... I scanned the forums here for any type of similar incident but could not find anything....
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ERXP firmware update requirements, etc. Infiltrator Eleven Rack 47 09-12-2011 08:04 PM
Eleven Rack Expansion Pack (ERXP) Firmware Updater incompatible with IE9 DigiTechSupt Eleven Rack 0 03-21-2011 09:14 AM
Load Firmware Problem prone2bme 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-08-2010 03:10 AM
will not let me down load 1.35 firmware.. Seller ProControl, Control|24, Command|8 4 10-14-2002 01:41 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:44 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com