Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2020

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-04-2020, 04:06 AM
Kerochan Kerochan is offline
Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 110
Default Are Pro Tools new Folder tracks the same as Logic Track Stacks?

I am looking to purchase Pro Tools

Is the new folder tracks basically the same as Logic's Track Stacks? I am hoping so!
Reply With Quote
  #2  
Old 04-04-2020, 04:40 AM
Teej Teej is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Berlin, Germany
Posts: 167
Default Re: Are Pro Tools new Folder tracks the same as Logic Track Stacks?

As far as I understand yes, however with the advantage that you can have folders within folders!
Reply With Quote
  #3  
Old 04-04-2020, 04:54 AM
Kerochan Kerochan is offline
Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 110
Default Re: Are Pro Tools new Folder tracks the same as Logic Track Stacks?

Quote:
Originally Posted by Teej View Post
As far as I understand yes, however with the advantage that you can have folders within folders!
Thank you Teej,
This is good news, one reason I have suck with Logic is because of the Track Stacks, so this is really good news.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-04-2020, 07:40 AM
danyg danyg is offline
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Belgium
Posts: 245
Default Re: Are Pro Tools new Folder tracks the same as Logic Track Stacks?

PT folders are better than in Logic. btw: I'm a Logic fan too
__________________
Mac Pro 12 core 3.46Ghz - 64 Gb ram - SSD 500 Gb - HD1 2T - HD2 2T - OS 13. - Mac Book Pro retina- OS 13. - SSL Alphalink convertor - Pro Tools 12 native - SSL Matrix console - Logic Pro X
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Logic X track stacks are not fully recognized by EuCon robertg Artist Series 6 02-21-2018 07:24 AM
Import single midi file of a keys track from logic opens multiple tracks in PT alfalaschi Pro Tools 12 2 04-10-2017 07:15 PM
Logic track stacks feature breaks layouts. robertg Artist Series 0 01-22-2015 12:22 AM
Print to Track Vocal Stacks etc bryced87 Tips & Tricks 1 04-12-2014 08:04 AM
Workaround for using Pro Tools tracks in Logic ssslithe Tips & Tricks 4 07-09-2010 05:12 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com