Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-23-2006, 02:20 PM
juguelio juguelio is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: London
Posts: 5
Default My digi 002 faders does\'nt work...

I have the digi 002 with pro tools 7.1
my mac is a powerbook g4 proccesor 1.67ghz, os x 10.4.6 512 mbram...
Everythging works fine but I cannot move the faders. I can move the faders in the mixing window of the software but not from the physical mixer.
Its a problem of configuration???
Reply With Quote
  #2  
Old 05-24-2006, 05:25 AM
clutch clutch is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: wellington, nz
Posts: 457
Default Re: My digi 002 faders does\'nt work...

Personally, I use the Command 8 but the same may apply...
I have to set up the device as a controller in the Peripherals section in the Tools menu.
You may want to refer to your manual to find out how to do it on your 002.
__________________
He used to cut the grass...he was a very nice boy...
Reply With Quote
  #3  
Old 05-24-2006, 08:11 AM
comprodman's Avatar
comprodman comprodman is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Sutton Coldfield, West Midlands, England
Posts: 263
Default Re: My digi 002 faders does\'nt work...

Turn off the desk then "On the 2nd panel down Hold the esc,display and rec buttons together and turn it back on" that will factory reset the desk. It may have a gremlin in the software.
__________________
Pro Tools Editor, Producer, Mixer and Masterer since 1998
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why does'nt it work!!! zakkwylde13 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 06-10-2007 08:27 AM
Faders don't work on my digi 002 Bernardes 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-21-2006 10:18 AM
Digi 002 faders dont work. What's wrong? Lampdawg 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-31-2005 01:11 PM
digi 001 vs AMD what works and what does'nt spaceboyblu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 06-27-2002 02:58 PM
My midi interface does'nt work since upgrading to XP JasonLyrics 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 06-21-2002 06:32 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com