Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 2019

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-29-2021, 11:46 PM
BasilF BasilF is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 41
Default Metronome Question

I've been a Tools user since 2005 and once in awhile, something comes up that I never dealt with before.

Let's say that I open a new session and either put a loop in it or import something that I played that fits from another session. When I record/play MIDI to an existing track, the metronome is about three 8th notes ahead of the audio. Yet, when I bounce the midi to audio, it's spot on the 1. It makes midi recording kind of sucky.

Any ideas or solutions?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Metronome question Garitt87 macOS 7 06-12-2012 06:36 PM
Click Track/Metronome Question stretto 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 13 10-04-2010 10:39 PM
newbie question: metronome thinking_mantis 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 09-20-2003 02:48 PM
WHY? The metronome question must be answered.... silence_of_stone 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 49 02-16-2003 07:24 AM
question about HD metronome or bar/beat Haniel Trisna Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-24-2002 11:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:32 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com