Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-01-2015, 09:07 AM
jeff markham's Avatar
jeff markham jeff markham is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Monterey Bay Area
Posts: 819
Default Strange GUI problem

Something I installed seems to have jacked Protools user interface.

When I try to bring up File->Import Audio .. I get this:

Could not complete the Import Audio command because Assertion in "/Volumes/Development/153787/ProTools/NewFileLibs/Cfd/MacBuild/../MacOS/Cfd_ImportAudioDialogMacOS.mm", line 559.

None of the plugin GUI's come up. I wonder if an application installed an incompatible GUI library (like Qt or OpenGL)??

I uninstalled and re-installed PT .. no luck. This is PT 11.3.1

Jeff
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange 10.3 problem TimNielsen Pro Tools 10 0 09-15-2012 02:10 PM
Strange problem! wheresmyfroggy Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-22-2007 07:27 AM
strange problem Tuur 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-14-2006 03:20 PM
strange 7.2 problem gilfeldman Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 08-11-2006 06:35 PM
Very strange 002/LE problem... rc86mike 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-08-2005 06:33 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com