Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-28-2013, 08:16 PM
legacygt777 legacygt777 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 101
Default PT 10 works with eleven rack but not mbox 3 anymore

I have an eleven rack and mbox 3 w/PT 10.

I've been using them fine...alternating them depending on my recording needs.

recently, my PT is unable to find hardware when the mbox 3 is plugged in. I deleted drivers and reinstalled, switch usb ports, used diff cables and nothing. it's always worked. my dev mngr identifies the mbox 3. you can even use the mbox to audio outside of PT.

when I use the eleven rack, everything works perfect. I tried to change hardware to mbox when PT is up thru 11rack but it doesn't identify it.

it doesn't work anymore. the only thing I've changed recently a few weeks ago is I updated to IE 10. but that was last month and PT was recently.

holding N doesn't do anything either. help.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-28-2013, 10:14 PM
legacygt777 legacygt777 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 101
Default Re: PT 10 works with eleven rack but not mbox 3 anymore

uninstalled mbox drivers from device drivers screen, turned off computer. unplugged mbox, turned on computer, installed driver using avid drivers disc, plugged mbox in different usb, installed and now works.


solved.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-29-2013, 12:11 AM
sunburst79 sunburst79 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 12,763
Default Re: PT 10 works with eleven rack but not mbox 3 anymore

Quote:
Originally Posted by legacygt777 View Post
uninstalled mbox drivers from device drivers screen, turned off computer. unplugged mbox, turned on computer, installed driver using avid drivers disc, plugged mbox in different usb, installed and now works.


solved.
While I can't say for sure what solved you issue sometimes moving a device from one USB port to another in Windows will cause the Found New Hardware Wizard to come out and dance and sing. Once he's done his thing and reinitialized the device it and the driver are fine. One thing to check is that you have disabled any power saving features on your USB root hubs in Device Manager.
__________________
Scott

Formerly Hobo Wan Kenobi

Core 2 Specs Page

ASUS P6T6 Revolution | i7 930 | 12GB OCZ DDR3 1600 7-7-7-20 | PTLE 10 | CPTK | 003 | Presonus D8 | 11Rack | Alesis AI3 | Presonus HP60 | Mercury + Studio Classics | Sound Toys | MasseyPack | Axiom61 | MAudio Keystation Pro 88
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eleven Rack / Avid is not producing anymore Eleven Racks is that true or false? Rongpat Eleven Rack 8 02-11-2014 07:42 AM
Mbox pro 3 or Eleven rack lincolngrillo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-04-2013 12:25 PM
FYI - Fender Mustang IV works GREAT with Eleven Rack! Justin1524 Eleven Rack 9 06-12-2011 06:53 PM
Eleven Rack and MBox 3 jimst57 Eleven Rack 9 12-28-2010 02:53 PM
Mbox Pro Vs. Eleven Rack panTera35 Pro Tools 9 21 12-23-2010 12:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:20 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com