Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-01-2021, 06:45 PM
abc1mce2's Avatar
abc1mce2 abc1mce2 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: The Motor City
Posts: 316
Default Mac only AAX plugins.

I'm just trying to get a list of Mac-only AAX plugins now that I'm switching to macOS for my Pro Tools work. I'd appreciate any list any member can offer.
__________________
What is more relaxing than Music?
Pro Tools Carbon is here!
My HDX is on the way out


Gigabyte Z490 Vision D - BIOS F21b
Intel Core I9 10850K Windows10 v.21H1 / macOS 10.15.7 Hackintosh / 32GB of Rams
Avid Carbon/HDX 2021.12 Ultimate - 16x16 - 8x8x8 HD I/O - PT Dock - PT Control - Artist Mix (2)
Universal Audio UAD2 Pci-E and Satellite USB Octo v.9.15.1 - SOLO 610 - Twin-finity
Antelope Trinity - 10M
Grace Design M905
Bricasti M7 (2)
Lexicon PCM96
Burl B2 Bomber ADC
Dangerous 2Bus
Neumann KH805 - KH310
Yamaha NS-10M
Avantone Mixcubes
Etc, etc, etc.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-01-2021, 06:47 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 22,957
Default Re: Mac only AAX plugins.

Probably not available. AAX software development kit is cross-platform so if a developer takes time to make a proper AAX plugin in is pretty straight-forward to compile both versions.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-01-2021, 08:37 PM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 4,178
Default Re: Mac only AAX plugins.

I can't think of a single AAX plugin that's not both mac/win.
__________________
Life-long audio enthusiast and small studio owner. Retired.
Mac Mini 2018, six-core 3.2gHz i7, 32 gb RAM.
Focusrite Scarlett 6i6, Dynaudio BM6's, Command|8, SSL UC1.
Pro Tools 2020.11.0.157, Mac OS 10.15.7.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-02-2021, 06:44 AM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 1,609
Default Re: Mac only AAX plugins.

Some plug-ins like Spanner from Cargo Cult are Mac only. But the vast majority of AAX offerings out there are cross platform.


Jeff
__________________
Jeff Komar
Solutions Specialist, Pro Audio
Avid
S6 FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: IK Multimedia Account / Overloud Plugins / Softube Plugins Proteinshake Buy & Sell 2 05-06-2020 03:26 AM
Ilok only enables Avid plugins, third party plugins no not get activated!?*SOLVED* Kristo Kotkas AAX Plug-ins 6 04-22-2020 02:19 PM
Copy/paste plugins settings doesn't work on certain plugins yazoo Post - Surround - Video 0 08-04-2014 05:46 PM
FS : Plugins alliance, avid, flux, waves plugins, blastwave sound library Roll Buy & Sell 5 03-11-2013 07:20 AM
Plugins missing in drop down list, but in plugins folder ?? mixingmadness 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 09-12-2007 11:27 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:42 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com