Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-13-2008, 07:33 AM
D.O.T D.O.T is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 23
Default Sampling Rate Problem Please Help

Hi Guys, listen, I have a problem and it's already 2 weeks. I had this problem 1st like 4 weeks back but I reinstalled drivers and everything was ok, right now nothing helps. ok, so I have Mbox2 Pro, which Sampling Rate Is 44.1 and I have Realtek sound card which I even don't use. I guess when I turn on windows realtek lounches at 48khz and Mbox lounches at 44.1, somehow now 2 cards are connected. i have no idea how because I was usin' them normally since january n then just now this problem happened. My sound is cracklin' all the time, unless i play some mp3 which is 48khz. however the problem is that all my PT projects are 44.1 and I really wanna move on with them. 2 weeks bein' stuck is too long. I tried updatin drivers, reinstallin, instalin, Mbox, Pro Tools, Realtek (which I dnt really want 2 have).. p.s. everytime i uninstall realtek i have no sound, so it seems that it just has to be installed. anybody who had the same problem or anybody who has a solution for this? How 2 Sync both soundcards or drivers? I'd appreciate it.

Thank You


P.S. I have Windows XP, Mbox2 Pro, Pro Tools 7.3.1 cs7
__________________
Desktop Intel Core 2 Duo 2.66Ghz Bus 1333 Mhz, 2GB Ram, Windows XP SP2, M-Box 2 Pro Factory Bundle
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with sampling rate!! Kemo3ce macOS 4 02-03-2013 02:40 AM
Anybody know what the max sampling rate of PT 8.0 LE is? Fabb2004 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-09-2012 11:58 PM
16k sampling rate? guy.fi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 10-31-2007 04:03 AM
Sampling rate problem IPerez27 Post - Surround - Video 4 08-24-2004 09:38 PM
mbox sampling rate madincraft 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-06-2003 12:16 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com