Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-31-2009, 07:16 PM
Nickodemus84 Nickodemus84 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 3
Angry OWC Firewire/MBox 2 Pro Set-up problems

.

Last edited by Nickodemus84; 08-02-2009 at 09:33 PM. Reason: posted in wrong forum
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with Mbox pro 2 firewire Zerox1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-16-2011 07:25 AM
OWC Firewire/MBox 2 Pro Set-up problems Nickodemus84 Pro Tools M-Powered (Mac) 4 08-18-2009 08:07 PM
Problems with MBOX 2 PRO - Is it FireWire Mini? silver80 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 04-19-2009 11:59 AM
Firewire Problems FLENSER 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-18-2004 04:09 AM
firewire problems bickele 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-28-2001 07:04 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com