Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-21-2009, 03:04 AM
KimSira KimSira is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: Australia
Posts: 126
Default Dgi PRE frozen?

Hi all

Turned on my Digi pre today and its lighting up but is not functional ie non of the front panel buttons/knobs works?
Every turn on now shows a random stuck input level on the LED.

Anyone experienced this with the PRE before?

Thanks
Kim
Reply With Quote
  #2  
Old 11-21-2009, 05:13 PM
x9blade x9blade is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: NY
Posts: 1,399
Default Re: Dgi PRE frozen?

hey, i had this happen to me as well a few weeks ago weird. i had to send it in to digi, i think it was over $400.00 repair or close to it
__________________
3930K I7,X79 asus,GTX780,Samsung SSDx2,Western Digital Black 2TB HDDx4
32 Gb Corsair ram,30"Apple Cinema Screen,HD NATIVE
Reply With Quote
  #3  
Old 11-23-2009, 07:30 AM
KimSira KimSira is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: Australia
Posts: 126
Default Re: Dgi PRE frozen?

Oouuch $400!

Did they mention anything about what happened to it?
Reply With Quote
  #4  
Old 11-27-2009, 10:07 PM
x9blade x9blade is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: NY
Posts: 1,399
Default Re: Dgi PRE frozen?

not really, they did say maybe firmware corruption. you would hope that when you buy an hd type piece of hardware, it would last forever. its not like this piece of equiptment goes out on the road. it stays in a ac/heated room mounted in a rack bay
__________________
3930K I7,X79 asus,GTX780,Samsung SSDx2,Western Digital Black 2TB HDDx4
32 Gb Corsair ram,30"Apple Cinema Screen,HD NATIVE
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
still frozen... yoerik Windows 3 04-06-2011 02:58 AM
PT "frozen" superxxman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 03-25-2007 01:35 PM
I think I'm hosed - need some help - Frozen Up finalcut 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 05-14-2005 11:05 AM
002 Frozen keefla 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 11-21-2004 08:25 AM
Frozen Mac vagelis Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 07-11-2003 11:16 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com