Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-06-2006, 08:16 PM
PJJames PJJames is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 35
Default 7.3 Will Not Run On My Machine At Alll! HELLLLP!!!

Ok I'm pretty pissed...I've had to downgrade back to 7.1.1 and my sessions run fine now. I repaired permission on both my drives, installed the Music Production Tookit for 7.3, and did everything the site said to do. Why can I run my session on my computer? As I said, I dont have much ram and this could be it...but is anyone else having this issue? Pro Tools will boot up, but when my sessions open...it will not playback at all...it just freezes and I have to Force Quit to get rid of Pro Tools...it's pretty awful and I havent been reading that anyone has a similar issue. So if someone at Digidesign could point me in the right direction, I'd really appreciate it after spending money on this upgrade...thank you.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-06-2006, 08:22 PM
tha k man tha k man is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 1,024
Default Re: 7.3 Will Not Run On My Machine At Alll! HELLLLP!!!

Maybe a little less swearing, and your system details instead, and we might be able to help you out.
7.3 running here on 2 Macs just fine (Intel, and non Intel).
__________________

G5 Dual 1.8 /1.5 Gb Ram
OSX 10.4.7
PT LE 7.3 cs1
DIGI 002
Waves Ren
Sony Bundle
Soundtoys-arama
NI Komplete 3
Reply With Quote
  #3  
Old 12-06-2006, 09:48 PM
PJJames PJJames is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 35
Default Re: 7.3 Will Not Run On My Machine At Alll! HELLP

Sorry pal, didnt know pissed was a swear word. I have a 2.0 Core Duo Macbook, with only 512mb or ram...i know it's not enough so thats what I'm thinking it could be the issue here. Let me know what you guys think. Like I said though, it runs fine in 7.1.1...with a few little burps here and there. But in 7.3 no way, just toally chokes...wont even play down, just freezes. Thanks.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-07-2006, 03:55 AM
football2 football2 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 130
Default Re: 7.3 Will Not Run On My Machine At Alll! HELLLLP!!!

Quote:
Maybe a little less swearing
There is no swearing in his post. What are you talking about?
Reply With Quote
  #5  
Old 12-07-2006, 08:01 AM
Plectrum Plectrum is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Ontario Canada
Posts: 73
Default Re: 7.3 Will Not Run On My Machine At Alll! HELLLLP!!!

Quote:
Maybe a little less swearing, and your system details instead, and we might be able to help you out.
7.3 running here on 2 Macs just fine (Intel, and non Intel).
[bleep] off
__________________
Plectrum Records
Digi 002R
Pro Tools 6.1.1
Digital Recording Facility
Reply With Quote
  #6  
Old 12-07-2006, 09:01 AM
Music Guru Music Guru is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Phoenix,AZ
Posts: 22
Default Re: 7.3 Will Not Run On My Machine At Alll! HELLLLP!!!

Here's something I've never understood: Why, when users post that something like the 7.3 update doesn't work on their system, others that have it working fine become snobby and have attitude and don't believe the users that are having trouble. 7.3 is working fine on my system BUT there are obviously multiple users who are having issues. This forum is here to help not hinder. Let's help the poor guy and not piss him off more! It can be really frustrating when several thousand dollars worth of equipment doesn't work properly.
Reply With Quote
  #7  
Old 12-07-2006, 10:22 AM
flommer flommer is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Boise, ID
Posts: 4,117
Default Re: 7.3 Will Not Run On My Machine At Alll! HELLLLP!!!

There are updaters for digi and bomb factory plugins as well. Every time someone complains about their software crashing, Digi seems to bring up the question of if their plugs are updated so check that out too.

Is there anywhere on the digi site that makes it COMPREHENSIVELY clear which updates need to be applied to get EVERYTHING compatible with 7.3?

I hadn't heard about the update for MPT until I read this thread...
__________________
MacPro3ghz, 6GB, 10.7.5, PT10.3.2, Digi002 factory/toolkit2/PTIEP, 11R
Reply With Quote
  #8  
Old 12-07-2006, 10:36 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is online now
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,796
Default Re: 7.3 Will Not Run On My Machine At Alll! HELLLLP!!!

Here's the link to the Pro Tools 7 compatibility grid - all plug ins MUST be the minimum specified or you will very likely have problems in Pro Tools.

http://www.digidesign.com/index.cfm?...n=news_details

Also, have you tried all the steps in the OS X Setup and General Troubleshooting thread yet, specifically trashing preference and database files?
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #9  
Old 12-07-2006, 10:50 AM
Skyflash Skyflash is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 337
Default Re: 7.3 Will Not Run On My Machine At Alll! HELLLL

If I read correctly, you're using a Core 2 Duo?
Although the processor is qualified for 7.1.1
it's possible that it's not officially supported
for 7.3 yet. I would check with Digi and find out
whats up.

I'm sure they'll have a CS update out ASAP. It's unfortunate
but don't loose all hope. Macs are a major platform and Digi
will be behind it 100%. the Core 2 Duo's just came out and
was probably right in the middle of the beta cycle with not
enough time to test them.

I can understand the frustration having paid for the upgrade
and not being able to use it. hopefully there will be a fix
out for it soon. Hang in there.
__________________
2006 'Blackbook' Core Duo 2.0 ghz.
2 gig OWC RAM
10.5.8
PT Mpowered 8.04, Logic 9.1.1
Waves SSL,Omnisphere,Korg Legacy Digital
Absynth 4, EZ Drummer
Project Mix I/O w/ Black Lion Mod
Axiom 61,25, Korg Nano Pad
Reply With Quote
  #10  
Old 12-10-2006, 09:40 PM
tha k man tha k man is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 1,024
Default Re: 7.3 Will Not Run On My Machine At Alll! HELLLLP!!!

Quote:
Quote:
Maybe a little less swearing, and your system details instead, and we might be able to help you out.
7.3 running here on 2 Macs just fine (Intel, and non Intel).
[bleep] off
Good on you mate... you've really offered a lot of help there.
__________________

G5 Dual 1.8 /1.5 Gb Ram
OSX 10.4.7
PT LE 7.3 cs1
DIGI 002
Waves Ren
Sony Bundle
Soundtoys-arama
NI Komplete 3
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hellllp! newmoney781 Digidesign Hardware & Software 1 01-16-2012 09:48 AM
Video un sync hellllp asef@me.com macOS 0 12-04-2011 09:06 PM
8.0.3 update...alll gone wrong mbeswick Pro Tools M-Powered (Win) 1 12-23-2009 11:40 AM
HELLLLP!!!! matt27244 Pro Tools M-Powered (Mac) 0 03-17-2007 09:46 PM
HELLLLP!!!!!!!! - (Allen....) Cinemafixer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 11-26-2002 11:11 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com