Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-05-2004, 03:33 PM
joe1234 joe1234 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 9
Default MBox driver prevents avid from launching

I don't suppose anyone is having this problem: i have avid xpress dv 4.6 on my system, and when i try to launch it, it quits at the exact time it tries to initialize audio. And, it seems, as long as the Digidesign HW (MBox) device appears in the sound panel in sys prefs, it refuses to launch. I say this, because for some inexplicable reason, i opened the avid, and it started up, and when i opened the sound panel in sys prefs, the MBox wasn't listed! I don't know why this happened. But it was the only time the avid actually launched. Any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-05-2004, 03:35 PM
joe1234 joe1234 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 9
Default Re: MBox driver prevents avid from launching

PS: i am working on a 1.25 gig mac, os 10.3.6, 2 gigs ram, PT version 6.4, avid xpress dv 4.6
Reply With Quote
  #3  
Old 12-24-2004, 02:37 PM
Ned Soltz Ned Soltz is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Arlington, TX
Posts: 17
Default Re: MBox driver prevents avid from launching

Hold down the shift key as you launch XPress Pro 4.6 and it will launch without problems.

Ned Soltz
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid Mbox Mini Mac driver bug glitch odd behavior George Whittam FireWire & USB Audio Interfaces (Mac) 3 10-12-2013 02:41 AM
mbox pro firewire prevents Mac startup johnholk FireWire & USB Audio Interfaces (Mac) 0 05-02-2013 08:54 AM
Assertion in line 525 prevents PT from launching JonesH 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 12-29-2007 01:59 AM
QuickTime 7.3 update prevents Pro Tools from launching Kharmaman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-07-2007 08:45 AM
MBOX driver for AVID MOJO? JJvR 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 03-04-2005 09:39 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:26 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com