Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-04-2005, 09:39 PM
JJvR JJvR is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cape Town South Africa
Posts: 19
Default MBOX driver for AVID MOJO?

Any news on the awaited driver to run AVID together with the MBOX?
__________________
edit cafe South Africa
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid Mbox Mini Mac driver bug glitch odd behavior George Whittam FireWire & USB Audio Interfaces (Mac) 3 10-12-2013 02:41 AM
Working With Avid Mojo - Avid QT LE Codecs SPC Post - Surround - Video 7 07-22-2009 02:41 PM
AVID MOJO / AVID XPRESS DV / PT 7.0 Questions Echo studios Post - Surround - Video 5 01-07-2006 12:06 AM
Avid Adrenaline to Avid Mojo uno1234 Post - Surround - Video 4 06-11-2005 07:11 AM
MBox driver prevents avid from launching joe1234 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-24-2004 02:37 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:27 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com