Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-27-2000, 07:32 PM
obseco obseco is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Madrid, Spain
Posts: 168
Default Have you noticed that...?

A session created on PT (III, Mix or d24) with voices off in several tracks will open in PT LE with that tracks muted forever??!!!

So you have to:
-go back to the studio and re-voice them, then open in PT LE?
-create a new track and move audio regions (what about plugins on that tracks)?

Any other way?

Please: 5.0.1 LE equal to 5.0 TDM

Sorry for my english
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Has anyone noticed in 2.9.1? Silent Todd VENUE Live Sound Systems 4 11-28-2011 01:50 PM
Has anyone noticed this??? M2E Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 08-02-2007 06:44 AM
Has anyone noticed? snowjiber 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 23 03-05-2007 03:17 PM
Has anyone noticed? brinaddison 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 12-15-2003 02:08 PM
has anyone else noticed....... bi0force1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 29 12-31-2002 12:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com