Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Live Sound > VENUE Live Sound Systems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-25-2011, 03:56 AM
Silent Todd Silent Todd is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Rockford, IL
Posts: 4
Default Has anyone noticed in 2.9.1?

I just got around to updating to 2.9.1. I noticed that in the GPI window on the events page, that "Output" is misspelled. I never noticed it before. Has it always been that way?

It says "Ouput" on both of my D-Show's, my SC-48, and my standalone...

Todd.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-26-2011, 09:13 AM
J2sound J2sound is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 63
Talking Re: Has anyone noticed in 2.9.1?

I haven't noticed that, do you think it changes the sound?
Reply With Quote
  #3  
Old 11-26-2011, 09:19 AM
Nicolas Lowman Nicolas Lowman is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 103
Red face Re: Has anyone noticed in 2.9.1?

Quote:
Originally Posted by J2sound View Post
I haven't noticed that, do you think it changes the sound?
It might not be quite as warm....
Reply With Quote
  #4  
Old 11-27-2011, 06:17 AM
Silent Todd Silent Todd is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Rockford, IL
Posts: 4
Default Re: Has anyone noticed in 2.9.1?

Haha, it was a simple observation...but that's funny right there!
Reply With Quote
  #5  
Old 11-28-2011, 01:50 PM
Sheldon Radford's Avatar
Sheldon Radford Sheldon Radford is offline
Avid
 
Join Date: Feb 2005
Location: Mountain View, CA
Posts: 1,293
Default Re: Has anyone noticed in 2.9.1?



Oops...yeah, we'll fix that. Thanks for noticing!

Sheldon
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Has anyone noticed this??? M2E Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 08-02-2007 06:44 AM
Has anyone noticed? snowjiber 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 23 03-05-2007 03:17 PM
Has anyone noticed? brinaddison 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 12-15-2003 02:08 PM
has anyone else noticed....... bi0force1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 29 12-31-2002 12:43 AM
Have you noticed that...? obseco 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-27-2000 07:32 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com