Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-21-2024, 04:18 PM
audiomimi audiomimi is offline
Member
 
Join Date: Sep 2023
Location: Portsmouth
Posts: 5
Default How to find Feet + Frames

Hey everyone,

I was wondering how i find the time based ruler Feet + frames? At the moment I can not see it, I can only see Bars and beats, minute\seconds, timecode and samples. Does another version of Pro Tools give this option? I am on Artist. Thanks in advance!
Reply With Quote
  #2  
Old 05-21-2024, 04:28 PM
BScout BScout is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 4,311
Default Re: How to find Feet + Frames

Feet + Frames should be right under Timecode and above Samples in the dropdown list.
It'd be a weird one to just leave out of Artist. (I know Studio has it) but maybe they did.
__________________
Pro Tools Ult 2024.6, HDX 2, MTRX/SPQ, RME BBF Pro + MADIface ProS1 x 2, Fire Max11 x 2, Dock, iPad Air5 Mac Mini 14,12, 12 core, macOS 13.6.7RAM 32GB, SSD 4TB, GPU 19 coreQNAP TVS-872XT 148TB TB3
Reply With Quote
  #3  
Old 05-21-2024, 04:56 PM
audiomimi audiomimi is offline
Member
 
Join Date: Sep 2023
Location: Portsmouth
Posts: 5
Default Re: How to find Feet + Frames

Ahh maybe they have it on Studio. I might try upgrading my subscription to see hopefully that solves it, thanks!
Reply With Quote
  #4  
Old 05-22-2024, 10:48 AM
The Weed's Avatar
The Weed The Weed is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 7,164
Default Re: How to find Feet + Frames

Perhaps it's because there is no video track in Artist?
__________________
Take your projects to the next level with a
non-union national read at reasonable rates
Demos: brucehayward dot com
SonoBus
Source-Connect: brucehayward
Options for Remote Direction
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
where did timecode and feet/frames go in 7.3???? Golden 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-07-2007 02:04 PM
how to handle 3-perf feet+frames in PT? Frank Kruse Post - Surround - Video 2 10-28-2005 12:23 AM
PT 5.3.1 Feet.Frames Ruler at 29.97 Avid Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 06-28-2002 06:18 PM
PT 5.3.1 Feet.Frames Ruler at 29.97 Avid General 0 06-28-2002 02:05 PM
PT 5.3.1 Feet.Frames Ruler at 29.97 Avid Post - Surround - Video 0 06-28-2002 02:01 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:40 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com