Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-04-2003, 05:24 PM
craiz730 craiz730 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 323
Default hey this might be a stupid question but....

do you know why my speakers might be havinbg a decently loud static sound when I'm not playing any audio?
__________________
Live and Lay it Down Productions.
www.djcraiz.net
Reply With Quote
  #2  
Old 09-04-2003, 05:30 PM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,491
Default Re: hey this might be a stupid question but....

Tell us your complete system monitor path... including which version of Pro Tools you're running, which hardware, which OS, how Pro Tools is clocked and how you're feeding signal from Pro Tools to your speakers. Is this with all sessions, or only particular sessions? Do you have any tracks armed when this occurs? Do you have any Aux tracks when this occurs?

Does it also have this sound with headphones connected directly to your Digi hardware?

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
  #3  
Old 09-04-2003, 07:38 PM
craiz730 craiz730 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 323
Default Re: hey this might be a stupid question but....

its hapening when I have no music programs running....
__________________
Live and Lay it Down Productions.
www.djcraiz.net
Reply With Quote
  #4  
Old 09-04-2003, 07:56 PM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,491
Default Re: hey this might be a stupid question but....

Great.. you didn't answer a single one of my questions.. If it happens with no audio programs running, then turn them off.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
  #5  
Old 09-04-2003, 09:20 PM
crs117 crs117 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: deland, fl (outside of orlando)
Posts: 1,537
Default Re: hey this might be a stupid question but....



I'm sorry, but rail that was quite humorous .

Christian
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stupid stupid question but I need to know chicken macOS 2 05-28-2011 08:48 AM
General Midi Question and another stupid question... imcivor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 09-04-2007 02:39 PM
Very Stupid question!! adlib311 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 05-31-2007 10:45 AM
very stupid a/d question sipi1910 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 11-01-2002 12:37 AM
This probably is a stupid question, but badperson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 01-25-2002 09:11 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:36 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com