Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-20-2013, 12:57 AM
oscarwonderboy oscarwonderboy is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 20
Default Spot to Original time stamp question

Is there an easy way to spot several files to their respective different original time stamps?

Thanks/Oscar
__________________
Currently composer for Blackberry Keep Moving Projects with Alicia Keys, Roberto Rodriguez and more. Feature film The Hypnotist by Lasse Hallström in theaters now. Score by me.
Check it out at: oscarfogelstrom.blogspot.com

----------------------------------------------------

2012 Mac Pro 2 X 2,4 Ghz 6-Core, 24 GB RAM - OSX 10.8.3 - Logic 9.1.8 - Pro Tools 10 HD - Mytek 8X192 USB - NI Komplete 8 - Altiverb 7 - Soundtoys - UBK-1 - Valhalla Rooms
Reply With Quote
  #2  
Old 04-20-2013, 01:14 AM
Top Jimmy's Avatar
Top Jimmy Top Jimmy is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2005
Location: Spokane, WA
Posts: 5,643
Default Re: Spot to Original time stamp question

I don't think there's any easier way than doing them one at a time.


Buttdialed by me & Tapatalk
__________________
James Cadwallader

Hackintosh - Gigabyte Z77X-UP5TH, Intel Core i7-3770K, 32GB 1600Mhz DDR3, 2x SATA 6Gb/s 240GB SSD, 3x SATA 6Gb/s 1TB HDD, 1x Glyph 2TB USB3 HDD, Mojave 10.14.6.

Pro Tools Ultimate 2021.3, HD Native, Focusrite Red 8Pre (Mac)
Pro Tools 2020.12, Mbox3 (Win)

Presonus Faderport, Pro Tools | Control
Reply With Quote
  #3  
Old 04-20-2013, 01:21 AM
oscarwonderboy oscarwonderboy is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 20
Default Re: Spot to Original time stamp question

Thanks for the reply!
But seriously? I have a full score in stems consisting of roughly 380 files...
In Logic I can just select all, ctrl-click and choose "move to original recording position".
I thought it was in areas like these that Pro Tools excelled.
Oh well, thanks anyway.
__________________
Currently composer for Blackberry Keep Moving Projects with Alicia Keys, Roberto Rodriguez and more. Feature film The Hypnotist by Lasse Hallström in theaters now. Score by me.
Check it out at: oscarfogelstrom.blogspot.com

----------------------------------------------------

2012 Mac Pro 2 X 2,4 Ghz 6-Core, 24 GB RAM - OSX 10.8.3 - Logic 9.1.8 - Pro Tools 10 HD - Mytek 8X192 USB - NI Komplete 8 - Altiverb 7 - Soundtoys - UBK-1 - Valhalla Rooms
Reply With Quote
  #4  
Old 04-20-2013, 05:17 AM
joachim's Avatar
joachim joachim is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Germany, München
Posts: 1,687
Default Re: Spot to Original time stamp question

To clarify :
with "stems" you mean a continious file on one track, that starts at the 2Pop or first frame and ends at the last frame of the movie ? (that would mean you have 380 tracks)
the files you need to place, are those in a Logic session ?
can you export in Logic an AAF/OMF and import that into Pro Tools ?
if they are in a Pro Tools session : import session data does not work ?
__________________
PT 11.3.2 HD , RME Fireface 800 , Genelec 5.1 ,
Win7 64bit Professional , i7 3930 Hexcore , 48GB Ram , SSD System + SSD PT Session/Audio + SSD Video (all Samsung 840 Evo) + Spinner 1TB Data , 2x Radeon HD 5450 \\ SD 633 Femto MKH8060 MKH8070 MKH30/MKH40 DPA4060
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Auto Spot to ORIGINAL time stamp instead of user? Maskeeper Post - Surround - Video 4 12-22-2012 09:18 AM
spot mode - original time stamp? 7.4 m-pow woodpigeonblue Pro Tools M-Powered (Win) 3 04-16-2009 02:41 AM
FCP original time stamp in OMF , how ? Heck890 Post - Surround - Video 4 04-10-2009 02:25 AM
how to spot the inpoint of a region based on original time stamp? c-post Tips & Tricks 3 02-15-2003 01:07 AM
How do I reset to original time stamp? one54 Tips & Tricks 1 12-13-2000 07:31 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:50 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com