Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire & USB Audio Interfaces (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-03-2021, 07:27 AM
Charles28 Charles28 is offline
Member
 
Join Date: May 2021
Location: 2372142
Posts: 1
Default Digi 002 Load Firmware

Hello everybody. My name is Carlos. I have a digi 002 console version and I have problems with the Load Firmware startup message. I wish I could repair it. Someone could help me?

Greetings from Chile.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-03-2021, 12:35 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 36,709
Default Re: Digi 002 Load Firmware

You can google "update firmware on digi 002"(without the quotes) for more info. Just remember that its a 20 year old piece of hardware that is no longer supported
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, Presonus Studio 1810C
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


I started in this business with nothing..........and I have most of it left

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Erxp won't load new firmware RockStarzUSA Eleven Rack 0 05-10-2011 05:23 AM
Load Firmware Problem prone2bme 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-08-2010 03:10 AM
Is it possible to re-load the firmware on DIGI002? kojak 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-06-2005 01:40 PM
Digi 002 firmware Bermaster 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-20-2004 01:41 PM
will not let me down load 1.35 firmware.. Seller ProControl, Control|24, Command|8 4 10-14-2002 01:41 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com