Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-25-2002, 11:44 AM
rastro2 rastro2 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Brooklyn
Posts: 36
Default PT freezes on startup

Hi
Things have been running smoothly until yesterday. PT freezes during the "loading plug-ins" portion of the startup. (It seems to stop at a different plug-in each time, so I can't tell if one in particular is the cause). Yesterday I trashed the related preferences, zapped the P-RAM, and got PT to launch, but today I'm running into the same problem. I'm running PT 5.1 on a 733mh G4, with a d24 card and vintage farm card..Help!

Thanks,

Joe McGinty
Reply With Quote
  #2  
Old 07-25-2002, 11:49 AM
Avid's Avatar
Avid Avid is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 1998
Location: Worldwide
Posts: 9,600
Default Re: PT freezes on startup

If you are actually using PT version 5.1, you should start by downloading and installing the free update to 5.1.1. Version 5.1 is older than your computer and was not tested on it.
__________________
Administrator
Avid Pro Audio Community
Reply With Quote
  #3  
Old 07-25-2002, 02:12 PM
rastro2 rastro2 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Brooklyn
Posts: 36
Default Re: PT freezes on startup

Thanks. It is actually PT 5.1.1. Any ideas?

Joe
Reply With Quote
  #4  
Old 07-26-2002, 06:39 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,877
Default Re: PT freezes on startup

Remove all third party plug-ins from the System Folder DAE Folder>Plug-Ins folder and relaunch Pro Tools.

-If it launches, start installing the plug-ins back into the folder, one at-a-time until the culprit is isolated.

-If problems persist, then replace DAE with a fresh copy.

Brent
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 8.0.3 freezes on startup on Windows 7 ericinthebay 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-23-2009 06:57 PM
Pro-Tools 8 Just Freezes on StartUp Limn Pro Tools M-Powered (Win) 1 08-24-2009 03:39 PM
PT 6.4 freezes after startup logandrum 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 10-06-2005 10:39 PM
PT Dae freezes on startup Bossi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 06-23-2005 12:35 PM
Panic! G4 freezes on startup... supro 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 01-11-2004 04:17 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com