Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-19-2007, 02:33 PM
jselgin jselgin is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2
Default waveform keeps disappearing when I zoom in.PT7.3.1

In Pro Tools 7.3.1. two of my waveforms are disappearing when I zoom in on them. They reapear when I zoom back out. I trashed the Dae Prefs, Digi Databases, And the wave Cache for the session, and it is still doing it.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Zoom in to the sample waveform doesn't work mgoorevich Post - Surround - Video 21 02-03-2009 09:15 AM
waveform disappearing in region harryk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-21-2008 10:44 AM
different waveform zoom setting webstereo Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 05-07-2008 06:56 AM
Waveform vertical zoom thing... Kuba Pietrzak Post - Surround - Video 6 01-17-2008 12:31 PM
Individual Track Waveform Zoom Coll Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 01-17-2006 05:10 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:50 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com