Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Tips & Tricks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-17-2004, 04:54 PM
Illmatic Illmatic is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1
Default Digi 001 Asio Driver w/ Cubase SL 2.0

I've got a new installation of Win XP and installed the Digi 001 Asio Driver 6.1.1 on the machine but when I go to the ASIO Utility for Cubase SL 2.0 the Digi 001 does not show up as an audio device. Do I need the Wave Driver as well? Has anyone got the Digi 001 to work with the new Cubase versions? Any help would be great. Thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
keep losing the asio driver for digi rack 002 in cubase 4.5 nincompoop 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-15-2009 07:03 AM
Cubase SX3 +Mbox / ASIO Driver skeeter 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 06-07-2009 02:10 AM
Which ASIO driver w Cubase SX and Digi 001 Jotown 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-20-2004 04:16 PM
Cubase SX and Asio driver under PT 5.3.1 mucky 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-29-2003 08:24 AM
DIGI SUPPORT - Is a new ASIO driver for Cubase and The 001 in the pipeline? timyork 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 09-25-2001 01:18 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com