Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-02-2000, 07:43 PM
hit productions hit productions is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Makati, MM , Philippines
Posts: 59
Default Generating Timecode from USD, Help

Hello,

I have been trying to generate Timecode from the USD using the System Setup window. When I select Generate TC using USD . . . Position Reference changes from LTC (my usual setting) to Generate.

The word "Generate" however is greyed out. Of course when you play . . . no timecode is generated.

I am able to generate TC by using manaual (non-remote) mode. All other functions of the USD work normally.

My system . . . G4/400, PT Mix Plus, USD connected to Digiserial Port.

Thanks in advance! Any suggestions very appreciated.

Sincerely,
Dennis Cham
Reply With Quote
  #2  
Old 06-02-2000, 08:02 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,877
Default Re: Generating Timecode from USD, Help

Dennis,

Make sure that pro tols is "online" when you are trying to generate from the USD.
Sounds like your settings are correct other than being online.

B Carter
Digidesign
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 06-04-2000, 02:17 PM
hit productions hit productions is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Makati, MM , Philippines
Posts: 59
Default Re: Generating Timecode from USD, Help

Thanks B Carter!

It worked!

Dennis
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Generating Timecode With LE patsy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 03-10-2008 03:48 PM
Generating SMPTE Timecode in PT Adam Ings General Discussion 2 11-24-2007 02:25 PM
Generating timecode JohnGreenham Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 07-26-2005 04:25 PM
SSD generating timecode? [email protected] Tips & Tricks 1 09-01-2000 11:19 PM
USD and Generating Timecode Scotty Tips & Tricks 3 09-01-2000 03:35 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:59 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com