Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-04-2006, 06:15 AM
rotors rotors is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 15
Default Tempo / Timing Edit???????????



Hey there,
Does anyone know if its possible to move your tempo / timing when duplicating a region?
For instance when you have a riff that has two parts,the first being in 4/4 and the send part(tail)being in 5/4 you can edit your region that you are loop recording in to suit no worries,but I would like to know if it is possible to duplicate the riff or section of audio once recorded and PTools will also copy the tempo / timing that you have created for that section of audio to your duplicate.
So far every time I try this I only get the duplicate and have to manually change the
tempo / timing for each individual audio duplicate(Very Annoying).
Please Help?
Thanks Rotors......
Reply With Quote
  #2  
Old 06-04-2006, 12:14 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Tempo / Timing Edit???????????

When selecting your regions to copy, make sure you are selecting the Meter and Tempo timelines as well (shift+click).

Then when pasting, make sure you select all the tracks/timelines that you selected and paste.

For example, if you have two tracks that you are copying, a stereo drum track and a mono guitar track, select the drum track, guitar track, the meter timeline and the tempo timeline. When positioning for pasting, select the drum track, guitar track, the meter timeline and the tempo timeline and paste.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
tempo & timing workflow notehead Tips & Tricks 5 08-20-2009 10:25 AM
beat/drum timing/edit question t56tr Tips & Tricks 5 12-27-2006 09:34 AM
Tempo/Timing Edit???? rotors Tips & Tricks 1 06-04-2006 01:48 PM
Timing/Tempo Issue...Please Help vocalize Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 01-31-2006 09:32 AM
Help! Lost timing lines on Edit Window... pribb1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 05-09-2005 12:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:13 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com