Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control App

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-22-2023, 09:34 AM
ReynaldoPena ReynaldoPena is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: New York
Posts: 222
Default Eucon Doesn't Detect iPhone/iPad Avid Control

I've installed and uninstalled Eucon multiple times. Tried both the S1, S2, Avid Control etc installation as well as "external workstation installation. Neither of these are detecting my iPhone nor my iPad. They are on the same network.
__________________
Take care brush your hair,

Rey
https://r-e-y.com/

macOS Ventura
Pro Tools 2022
iMac (Retina 5K. 27-Inch, 2020)
Processor 3.6 GHz 10-Core Intel Core i9
3.6 GHz Dual-Intel Core i7
16GB ram
AMD Radeon Pro 5700 8GB
Shure SM7B Mic
Pro Tools | Carbon
Komplete Kontrol M32
AKAI Mpk3 Mini
KALI Lp 6 (2)
Reply With Quote
  #2  
Old 01-22-2023, 09:52 AM
its2loud its2loud is offline
Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Los Angeles
Posts: 2,336
Default Re: Eucon Doesn't Detect iPhone/iPad Avid Control

S2? There is no such thing.

Are you adding your device in the EuControl preferences?
Reply With Quote
  #3  
Old 01-23-2023, 03:13 AM
ReynaldoPena ReynaldoPena is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: New York
Posts: 222
Default Re: Eucon Doesn't Detect iPhone/iPad Avid Control

Quote:
Originally Posted by its2loud View Post
S2? There is no such thing.

Are you adding your device in the EuControl preferences?
They won’t show up
__________________
Take care brush your hair,

Rey
https://r-e-y.com/

macOS Ventura
Pro Tools 2022
iMac (Retina 5K. 27-Inch, 2020)
Processor 3.6 GHz 10-Core Intel Core i9
3.6 GHz Dual-Intel Core i7
16GB ram
AMD Radeon Pro 5700 8GB
Shure SM7B Mic
Pro Tools | Carbon
Komplete Kontrol M32
AKAI Mpk3 Mini
KALI Lp 6 (2)
Reply With Quote
  #4  
Old 01-23-2023, 07:17 AM
its2loud its2loud is offline
Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Los Angeles
Posts: 2,336
Default Re: Eucon Doesn't Detect iPhone/iPad Avid Control

Quote:
Originally Posted by ReynaldoPena View Post
They won’t show up
Then it’s something most likely in your network or you didn’t allow permissions for EuControl on the Mac
Reply With Quote
  #5  
Old 01-23-2023, 09:53 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 4,597
Default Re: Eucon Doesn't Detect iPhone/iPad Avid Control

Don't install or turn on External Workstation. On the phone go to the wifi settings and note the IP address. On the Computer go to the network settings and note that IP address. Post on here.
Reply With Quote
  #6  
Old 01-27-2023, 11:39 AM
ReynaldoPena ReynaldoPena is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: New York
Posts: 222
Default Re: Eucon Doesn't Detect iPhone/iPad Avid Control

I had taken away permissions to MC Client, my bad. Yesterday's update saved me.
__________________
Take care brush your hair,

Rey
https://r-e-y.com/

macOS Ventura
Pro Tools 2022
iMac (Retina 5K. 27-Inch, 2020)
Processor 3.6 GHz 10-Core Intel Core i9
3.6 GHz Dual-Intel Core i7
16GB ram
AMD Radeon Pro 5700 8GB
Shure SM7B Mic
Pro Tools | Carbon
Komplete Kontrol M32
AKAI Mpk3 Mini
KALI Lp 6 (2)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid S6 crash when unplugging usb iPhone or iPad leopod Avid S4/S6 6 07-28-2022 10:07 AM
Complete instructions to control Pro Tools with iPad or iPhone johnnybregar Pro Tools 2020 2 06-04-2021 01:39 PM
Control Protools on a PC with ipad or iphone? stevedresser83 Avid S1, S3, Dock and Control App 5 02-09-2021 06:47 AM
EuCon/PT connectivity Errors - ProTools doesn't see S3 (or iPad app) phlop Avid S1, S3, Dock and Control App 6 05-01-2019 10:30 AM
@Avid : EuCon specs for iPad app authors airon Pro Tools 9 0 03-20-2011 08:06 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:59 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com