Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-16-2022, 08:09 PM
gabrielrf1 gabrielrf1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2021
Location: Cincinnati, OH, US
Posts: 12
Default "Do To Selected/All" modifiers not working

I'm using a windows system and pro tools 12. The alt+shift+click and alt+click functions aren't working when I try to use them for routing or adding plugins. The commands still work when I use them to solo tracks. I know adding/deleting plugins across tracks is a function because I've seen people do it in videos, and it would be really nice to be able to do it too. Thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plugins flash when "Attention Most Recently Clicked DAW area" selected fsavell Avid S1, S3, Dock and Control App 7 10-11-2019 06:04 PM
"Selected ASIO Device could not be Initialized" After Reinstalling PT10 on Same Machi ColinSound Windows 3 11-06-2015 05:07 AM
"Search in Selected Areas" not working. Also- conforming different Bit Depths? kylepyke Post - Surround - Video 2 08-29-2015 09:35 AM
can't open 9.0.3 "selected ASIO audio device could not be initialized" Timbo18 Windows 2 07-28-2011 08:51 AM
Export selected as"Aiff" interleave doesn't works on Avid NT maxserg Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 01-31-2003 06:36 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:00 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com